LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Garnaalkroketje met citroengel en komkommersalsa
----
Gelakt buikspek met couscous en tomatencompote
Of
Vlaswijting in groene curry met jasmijnrijst
----
Appelchutney met crumble van amandel


Rundscarpaccio met tapenade van zwarte olijven en krokantje
----
Pladijsfilet met m'hamsa (handgerolde couscous) en courgette
Of
Hoevekipfilet met pastinaak, boschampignons en dragon
----
Tiramisu met speculoos


Salade met gerookte eend, walnoot en appel
----
Zeewolf met andijviepuree, zure room en grijze garnalen
Of
Zwarte pens met appelcompote en portosaus
----
Café Glacé


Pompoensoepje met scampi, curry en zure room
----
Gebakken pladijs met jus van bouillabaisse
Of
Eendenborst met honing, vadouvan en rösti
----
Moelleux met vanille-ijs


Kroketje van fazant met veenbes
----
Filet van kabeljauw met wortel chermola en limoen
Of
Pappardelle met kalfsossobuco en tomaat
----
Crème brûlée


Wildpaté met rodebiet en uienconfit
----
Gebakken zalmfilet met spinazie, aardappelpuree en béarnaise
Of
Rumsteak met seizoensgroenten en pepersaus
----
Rijstpap met bruine suiker


Gekonfijte  eend met witloof en rucola
----
Stoverij van hert met appel en veenbes
Of
Risotto van pompoen met schelvis
----
Appeltaartje met kaneelijs


Thai beef salad
----
Gepaneerde pladijsfilet met sucrine, gepofte tomaat en boontjes
Of
Pluma van Iberisch varken met ovenaardappeltjes
----
Crumble van appel met vanille-ijs