LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Thai beef salad
----
Gepaneerde pladijsfilet met sucrine, gepofte tomaat en boontjes
Of
Pluma van Iberisch varken met ovenaardappeltjes
----
Crumble van appel met vanille-ijs


Gravad lax met rode biet en dille 
----
Filet van zeewolf met groene asperges en romanesco
Of
Onglet met witloof, veenbes en bordelaise 
----
Crème brûlée

Toast met boschampignons, look en room
----
 Roggevleugel met kappers en smeuïge puree
Of
Eendenborst met sinaasappel en pommes dauphine
----
 Sabayon van kaneel met peer

Huisgemaakte spring roll met kip en zoetzure saus
----
 Hertenkalf, spruitjes met spek en amandelkroketjes
Of
Vlaswijting met prei en mosterdsaus
----
 Citroenmousse met citrus en kokoscrumble

Kroketjes van fazant met veenbessen en witloof
----
 Gekonfijte eendenbil met spinazie
Of
Gebraden kabeljauw met pastinaak met parmezaan en ras el hanout
----
 Dame blanche

Garnaalkroketje
----
 Vol-au-vent van hoevekip
Of
Gebakken roodbaars met parmezaanpuree en pesto
----
 Brownie met noten en vanille-ijs