LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Scampi "Diabolique"
----
 Hondshaai in't groen
Of
Rugfilet van Duroc met zilverui en spek en aardappelgratin
----
 Crème brûlée

Rundscarpaccio "klassiek"
----
 Risotto met champignons en forelfilet
Of
Gevulde filet van parelhoen met rösti en wintergroentjes
----
 Rijstpap met saffraan en bruine suiker

Tartaar van verse zalm met zure room en ramenas
----
Gebakken onglet met saus van sjalot en ronde wijn, en waterkerssalade
Of
Makreel met venkel, chorizo en aardappelpuree
----
 Tarte tatin met vanille-ijs

Slaatje van gelakte kwartel met witloof en noten
----
Kalfsoester met gebakken champignons, roomsaus en aardappelkroketjes
Of
Filet van zeebaars, artisjok, spinazie en krokante aardappeltjes
----
Sabayon 

Krokant gerookte zalm met venkelchutney
----
Gegrild buikspek met oosterse lak en rösti
Of
Rode poon met champignons en parmezaanpuree
----
Dame blanche

Kippenspiesje met quinoasalade
----
Brandade van skrei met gepocheerd eitje en spinazie
Of
Filet mignon met bearnaise en verse frietjes
----
Appeltaartje met kaneelijs

Aspergesoepje met gerookte zalm
----
Gebakken roggevleugel met kappertjes
Of
Kalfsescaloppe met groentelasagne
----
Crème brûlée