LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 28 euro voor 2 gangen + koffie
en 33 euro voor 3 gangen.


Asperges op Vlaamse wijze
----
Gebakken makreel met tomaat en ansjovis
Of
Gegrilde kip met chermola en wortel
----
Crème Catalan

Kaaskroketje
----
Spaghetti "Polpette" (gehaktballetjes in tomatensaus)
Of
Grillade van vis met gemengde sla en gepofte aardappel
----
Chocolademoelleux

Nieuwe Hollandse maatjes "klassiek"
----
Filet mignon "Black Agnus" met verse frietjes en pepersaus
Of
Gebakken hondshaai met kappertjes en vorkgeplette aardappel
----
Cheesecake met mango

Carpaccio van zalm met citrusvinaigrette
----
Filet van forel met spekjes en kropsla
Of
Saltimbocca van parelhoen
----
Gemarineerde aardbeien met basilucum en citroensorbet


Salade niçoise: tonijn, boontjes, tomaat en olijf
----
Zeewolf met erwtjes, pistou en aardappelblokjes
Of
Filet mignon met bearnaisesaus, kropsla en verse frietjes
----
Tiramisu "Tivoli"


Garnaalkroketje met tomaat en dragoncrème
----
Schelvis met spinazie en saffraanrisotto
Of
Gelakt buikspek met bulgur en tomatencompote
----
Pavlova met rood fruit en coulis van aardbei


Soepje van artisjok met gerookte zalm en zure room
----
Krokante kabeljauw met tartaarsaus en sucrine
Of
Osso bucco van kalkoen met pasta
----
Dame Blanche


Kippenspiesje Yakitori met zoetzure groentjes
----
Pladijs in curry-kokos met mosselen en handgerolde couscous
Of
Parelhoen met groene boontjes, artisjok en rösti
----
Café glacé


Maatjes "klassiek"
----
Vleesrib, bbq saus en tomatenslaatje
Of
Zwaardvis met gegrilde groenten en romanesco saus
----
Gemarineerde kersen, witte chocolade en amandel